proszę o usunięcie
proszę o usunięcie
Ostatnio edytowane przez Mareczek ; 24-01-13 o 19:09
Dlatego tez ja tak bardzo sie balem zamowic felgi z allegro...
Mnie najbardziej wkur.ia pisanie "stan idealny", a wysyłają styrane... Niedawno kupiłem jakiś kawałek plastiku, bo potrzebowałem metalowych zatrzasków, ale jakbym miał tego użyć w swoim aucie, to byłaby masakra. W opisie oczywiście "stan idealny", w rzeczywistości upierd.lone w piachu itp.
# Szanuj moderatora swego, bo możesz mieć gorszego #
- Inspekcje @ dolnośląskie -
Problem z Lenovo? Wesprzyj akcję FB Uwaga na Lenovo
Sprzedaje osoba prywatna , możesz mu skoczyć.
Nic nie wywalczysz, tymbardziej u poznaniaka..
MpDante nie pisz paragrafów itd bo prawo a życie...
![]()
Sprzedaje firma mam przed sobą paragon fiskalny. Na szczęście. Jakieś propozycje na co się powołać w poleconym? Art 560 k.c.? art 558 par 2 k.c.?
To możesz powalczyć.
Masz prawo odstąpić od umowy w sprzedaży internetowej bodajrze do 10dni bez podawania powodu.
Pyt czy przy używanych rzeczach to tez działa.
taaa a kolega pytal sprzedawce co on na to?
Najlepiej zadzwonić, koszt niewielki a ile można wyjaśnić.
sprzedawca zaproponował obniżenie ceny o... 10 zł.
Proszę o usunięcie wątku bo być może sprawa się wyjaśni a nie chcę robić antyreklamy
5 smutnych Panów w garniturach w czarnym bemewe załatwi temat z sukcesem.
Czy 1/2 auta + 1/2 auta=całe auto?
Jaka by była prowizja od 70zl?
Na paliwo do 116d maksymalnie(o ile nie jest daleko).
Do 10 dni można zwrócić też używane, jak kupujesz od firmy... tylko odsyłasz na swój koszt
@dural: Spokojnie, wszystko niedługo zostanie sprawdzone, niedawno kupiłem na allegro coś niezgodnego z opisem, od osoby prywatnej. Nie mam zamiaru odpuścić
@Mareczek: Już cię nastraszyli, że usunąłeś pierwszy post? Mogę ci temat usunąć, ale jeżeli sprawa się nie wyjaśni, to nie będziesz miał możliwości ponownego napisania "antyreklamy"... Nie rozumiem takich osób, najpierw żal, że sprzedawca "be", a potem szybko usuwam, bo jak nie usunę to nic nie załatwię...
Ostatnio edytowane przez mpDante ; 25-01-13 o 11:37
# Szanuj moderatora swego, bo możesz mieć gorszego #
- Inspekcje @ dolnośląskie -
Problem z Lenovo? Wesprzyj akcję FB Uwaga na Lenovo
Niech mod wrzuci jako cytat treść pierwszego postu do np mojej wypowiedzi-ostatnio jakaś moda tu panuje, że prowadzi się dyskusję a potem posty dyskutantów znikają...Bez sensu.Napisał Mareczek
Ostatnio edytowane przez mpDante ; 25-01-13 o 12:10
Czy 1/2 auta + 1/2 auta=całe auto?
Zakładka