Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456
Poka¿ wyniki od 76 do 80 z 80

Temat: Auto Gasiñski - czy warto z nimi sprowadziæ samochód?

Starszy u¿ytkownik Avatar powypadkowevin
    Sk±d
    Podziêkowano: 69
    Si³a Reputacji
    9

Domy¶lnie Odp: Auto Gasiñski - czy warto z nimi sprowadziæ samochód?

Nasza przygoda w Niemczech by³a o tyle ciekawsze ¿e w moim aucie którym pojechali¶my do Niemiec skoñczy³y siê klocki i tarcze... Piotr pomóg³ znale¼æ serwis i dogadaæ siê z mechanikami by szybko i tanio wymienili co trzeba.
    Ciekawa historia Jechali¶cie, jechali¶cie i nagle wam siê klocki i tarcze skoñczy³y
    Ja rozumiem jak±¶ nieprzewidzian± usterkê, ale na tarcze i klocki to raczej spogl±da siê wcze¶niej. Nawet na stacji diagnostycznej zwracaj± na to uwagê. Klocki, a tym bardziej tarcze nie zu¿ywaj± siê w 1-2 dni i na tej zasadzie, ¿e dzisiaj s±, a jutro ju¿ mog± siê popsuæ

Tym bardziej nie utwierdza mnie w tym osoba która ma na koncie 2 posty

Starszy u¿ytkownik Avatar czeslaw555
    Sk±d
    POLSKA - POMORSKIE
    Podziêkowano: 4
    Si³a Reputacji
    12

Parê rzeczy mnie dziwi.
    Pojechali autem kupuj±cego ? Osoba pomagaj±ca nie ma swojego auta ?
    Rzadko takie co¶ siê spotyka.
    Szukanie ofert podczas jazdy ? Raczej bym siê spodziewa³ ¿e auta s± wybrane wcze¶niej, trasa u³o¿ona logistycznie.
    Wybrane sensowne, rokuj±ce dobrze, z pewn± doz± ju¿ jaki¶ informacji o aucie , albo pe³nej wiedzy któr± oczywi¶cie w realu trzeba zweryfikowaæ, bo inaczej siê nie da.
    " ... Obejrzeli¶my sporo aut. By³o pare w naprawdê dobrym stanie, ale przyk³adowo jedno by³o w manualu gdzie mi zale¿a³o na automacie. Dlatego szukali¶my dalej a¿ znajdziemy te jedyna A6 która mnie urzeknie... "
    Nie rozumiem po co jechaæ i ogl±daæ auto które jest w manualu jak takiego siê nie chce kupiæ ?
    Wg. mnie strata czasu i paliwa na co¶ co nie jest przedmiotem po¿±dania.
    Jeszcze te papiery i czekanie...
    Nie chce mi siê wierzyæ ¿e to opis wyjazdu z p. G... mo¿e to jednak jaki¶ fake post...

Moderator S Avatar Tytan
    Sk±d
    3M
    Podziêkowano: 88
    Si³a Reputacji
    10

Cytat Napisa³ powypadkowevin Zobacz post

Tym bardziej nie utwierdza mnie w tym osoba która ma na koncie 2 posty
    Drugi wymuszony jakby przeze mnie

No nic czekamy na jaki¶ wiarygodniejszy opis bo Gdañsk od Warszawy to parê km jest
    Pomoc przy oglêdzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

Starszy u¿ytkownik Avatar powypadkowevin
    Sk±d
    Podziêkowano: 69
    Si³a Reputacji
    9

Zaraz wam tutaj wklei Voucher Sanifair

Moderator S Avatar mpDante
    Sk±d
    dolno¶l±skie
    Podziêkowano: 1
    Si³a Reputacji
    10

Cool Odp: Auto Gasiñski - czy warto z nimi sprowadziæ samochód?

Cytat Napisa³ kamesz Zobacz post
    Nasza przygoda w Niemczech by³a o tyle ciekawsze ¿e w moim aucie którym pojechali¶my do Niemiec skoñczy³y siê klocki i tarcze... Piotr pomóg³ znale¼æ serwis i dogadaæ siê z mechanikami by szybko i tanio wymienili co trzeba.
    Jeszcze w gratisie wymieni³ olej, wypra³ tapicerkê, a kierowca przeje¿d¿aj±cego autobusu zatrzyma³ siê i zacz±³ klaskaæ...

Cytat Napisa³ kamesz Zobacz post
    Wreszcie uda³o nam siê znale¼æ auto które spe³nia³o wszystkie moje wymagania oraz by³o w idealnym stanie, plus ¶wie¿o po przegladzie w ASO Audi i pó³ roku gwarancji zosta³o. Na marginesie czeka³a nas kolejna przygoda bo okaza³o siê [...] okaza³o Audi pope³ni³o b³ad i zamiast wys³aæ dokumenty do handlarza wys³a³o do Ubezpieczyciela
    To normalne, przecie¿ zawsze papiery od igie³ek pachn±cych nowo¶ci±, na gwarancji wysy³a siê do ubezpieczyciela.
    Ostatnio edytowane przez mpDante ; 03-01-19 o 15:04
    # Szanuj moderatora swego, bo mo¿esz mieæ gorszego #
    -
    Aby zobaczyæ obrazy w stopce musisz mieæ 1 lub wiêcej postów. Obecnie napisa³e¶ 0 postów.
    |
    Aby zobaczyæ obrazy w stopce musisz mieæ 1 lub wiêcej postów. Obecnie napisa³e¶ 0 postów.
    -

Problem z Lenovo? Wesprzyj akcjê FB

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456

Tagi dla tego tematu

Zak³adka

Zak³adka

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •  
UFG Na wypadek Commodo seal