Poka¿ wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Poszukujê pewnego importera - najlepiej z Niemiec

Nowicjusz
    Sk±d
    Katowice
    Podziêkowano Thanks Given 
    0
    Podziêkowano Thanks Received 
    0
    Podziêkowano
    _______
    Si³a Reputacji
    0

Domy¶lnie Poszukujê pewnego importera - najlepiej z Niemiec

Cze¶æ!
    Patrz±c po datach forum, jak to fora w dzisiejszych czasach, trochê zamar³o...
    Nie ukrywam, ¿e sam za³o¿y³em konto z powodu druzgoc±cej wiadomo¶ci.
    Polecany kolega z tego forum zakoñczy³ swoj± dzia³alno¶æ importersk±.
    W zwi±zku z tym mam pytanie: czy wci±¿ s± tutaj sprawdzone, polecane osoby/firmy zajmuj±ce siê sprowadzaniem samochodów na zamówienie?
    Mam upatrzony model i wersjê, ale w Polsce nie ma ¿adnego takiego samochodu na sprzeda¿.
    Tzn by³, wraca³em nim z Radomia, 10 km od wyjazdu do handlarza auto wziê³o i zdech³o (handlarz twierdzi³, ¿e pasek rozrz±du).
    W ka¿dym razie nadal nie mam samochodu.
    Bêdê bardzo, bardzo wdziêczny je¶li kogo¶ mi polecicie!

kar78787878
    Go¶æ

Domy¶lnie Odp: Poszukujê pewnego importera - najlepiej z Niemiec

Witajcie,
    zarejestrowa³em siê na forum z nadziejê na znalezienie osoby sprowadzaj±cej auta z Niemiec (lub te¿ innych krajów UE).
    Szukam Toyota Urban Cruiser, benzyna 1.33, kolor czarny, rocznik 2008-2014 (najczê¶ciej spotykany to 2009). Chcia³bym, aby auto by³o zadbane zarówno z zewn±trz, jak i wewn±trz. Przebieg do 170 tys. km.

Pisa³em do Pana Andrzeja, którego namiary znalaz³em na tym forum, ale na razie nie otrzyma³em odpowiedzi. Mo¿e w³a¶nie o Nim wspomina Kolega wy¿ej.

Szukam wiêc osoby, która sprowadzi dla mnie auto, najlepiej, aby by³a z lokalizacji od £odzi do Warszawy.

P.S. Oczywi¶cie zakup sprawdzonego auta z rynku lokalnego te¿ wchodzi w grê.

Pozdrawiam
    kar78787878

Tagi dla tego tematu

Zak³adka

Zak³adka

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •