Poka wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

  1. #1
    Bywalec
    Zarejestrowany
    cze 2018
    Skd
    Golczewo
    Postw
    26
    Podzikowano Thanks Given 
    7
    Podzikowano Thanks Received 
    0
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    0

    Domylnie Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    WitamFormularz nie chce si zapisa, wyskakuje komunikat "Uzupenij Temat i Wiadomoci".W jaki sposb skopiowa formularz z innego tematu?Zaznaczenie myszk + kopiuj + wklej = nie dziaa bo wszystko si zlewa.Co to znaczy doda "z rki". Wpisanie nowego tematu rcznie koczy si wyrzuceniem wtku do kosza.Prosz o pomoc w tej sprawie.Pozdrawiam

  2. #2
    Moderator Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    pa 2010
    Skd
    3M
    Postw
    16,147
    Podzikowano Thanks Given 
    3,354
    Podzikowano Thanks Received 
    106
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    10

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Marka:

    VIN:

    Model:

    Silnik:

    Rocznik:

    Miejscowo:

    Nazwa komisu:

    Link do ogoszenia:

    Tre: -
    Pomoc przy ogldzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  3. #3
    Bywalec
    Zarejestrowany
    cze 2018
    Skd
    Golczewo
    Postw
    26
    Podzikowano Thanks Given 
    7
    Podzikowano Thanks Received 
    0
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    0

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    U mnie nie dziaa widok w formie tabeli tylko wszystko si zlewa w jednej linii:Marka: VIN: Model: Silnik: Rocznik: Miejscowo: Nazwa komisu: Link do ogoszenia: Tre: -

  4. #4
    Moderator Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    pa 2010
    Skd
    3M
    Postw
    16,147
    Podzikowano Thanks Given 
    3,354
    Podzikowano Thanks Received 
    106
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    10

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    to zedytuj post ma 20 min na to po jego zaoeniu, Mi dziaa normalnie wszdzie

    Wklej sobie w notatnik to usun sie wszelkie formatowania i z tamtad skopiuj
    Pomoc przy ogldzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  5. #5
    Nowicjusz
    Zarejestrowany
    lip 2018
    Skd
    Krakw
    Postw
    11
    Podzikowano Thanks Given 
    0
    Podzikowano Thanks Received 
    0
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    0

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Mam ten sam bd na 3 rnych przegldarkach, firefox, chrome, IE, na dwch rnych komputerach.

  6. #6
    Moderator Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    pa 2010
    Skd
    3M
    Postw
    16,147
    Podzikowano Thanks Given 
    3,354
    Podzikowano Thanks Received 
    106
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    10

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Jest napisane co zrobi jak nie dziaa!
    Pomoc przy ogldzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  7. #7
    Kris75
    Go

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Tytan - kwestia ustawie widoku - jak ma by pokazywane.
    Ja musiaem gboko poszpera w ustawienia i zamiast WYSIWIG musiaem dac podstawowe czy jako tak - na kadych innych ustawienia automatycznie zlewao w jedno zdanie.
    To nie jest kwestia chcenia czy nie chcenia forumowiczw.

  8. #8
    Moderator Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    pa 2010
    Skd
    3M
    Postw
    16,147
    Podzikowano Thanks Given 
    3,354
    Podzikowano Thanks Received 
    106
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    10

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Jaki widok ??? Raczej czytania ze zrozumieniem

    Dodalem pod regulaminem notk

    Wszelkie zaalenia do ADMINA prosz JAK SI KOMU UDA
    Pomoc przy ogldzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  9. #9
    Kris75
    Go

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Cytat Napisa Tytan Zobacz post
    Jaki widok ??? Raczej czytania ze zrozumieniem

    Dodalem pod regulaminem notk

    Wszelkie zaalenia do ADMINA prosz JAK SI KOMU UDA
    Tytek - ale ja serio mwie.
    Ja sam miaem z tym wielki kopot bo si samo dziwnie wasnie ustawio, nie robio spacji.
    Musiaem niestety wasnie w ustawienia sporo szuka co i jak.

  10. #10
    Moderator Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    pa 2010
    Skd
    3M
    Postw
    16,147
    Podzikowano Thanks Given 
    3,354
    Podzikowano Thanks Received 
    106
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    10

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Ale to co ze nie wstawia spacji wystarczy spojrze co si dodao i wstawi te spacje rcznie
    Zajmuje to niespena 1 minute a ma uytkownik 20 minut na to
    ale si nikomu nie chce , nikt tego oprcz mnie nie poprawia , nie wspomne ze jest taka OPCJA jak przeniesienie do kosza...

    Ja ma by syf na forum to spoko przypomn ze niektrzy ju chyba zapomnieli jaka maj funkcje i to e dziki temu forum maja jakie korzyci.
    Pomoc przy ogldzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  11. #11
    Kris75
    Go

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    A no wyobra sobie Tytan, e nic to nie daje.
    Po skoczeniu edycji po raz 50-ty dalej nie uznaje spacji.
    Pisze serio.
    Nie ma znaczenia ile razy by poprawia, po wyjciu z edycji zawsze jest dokadnie tak samo - dalej nie uznaje spacji.
    Dopiero zmiana ustawie w profilu pomaga.
    To nie jest sprawa chcenia czy niechcenia.

  12. #12
    Moderator Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    pa 2010
    Skd
    3M
    Postw
    16,147
    Podzikowano Thanks Given 
    3,354
    Podzikowano Thanks Received 
    106
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    10

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Korzystam na wielu urzdzeniach i przegldarkach i nie byo problemu a edycja postu zajmuje 1 minute.

    Zreszt tak jak napisaem zaalenia DO ADMINA ja ju zakoczyem proszenie si o zmiany poprawki itd
    Pomoc przy ogldzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  13. #13
    Kris75
    Go

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Jak masz ustawione w panelu - to nie ma znaczenia z czego sie zalogujesz
    Ja sam si zastanawiaem czemu nie uznaje mi spacji, 15 minut szukaem.
    A s osoby ktrym system ustawi niejako z automatu inne ustawienia.
    I wierz mi - nie pomoe nic edycja, moesz edytowa kilkadziesit razy a zawsze po wyjciu z edycji post wraca do stanu pierwotnego - bez spacji.

  14. #14
    Nowicjusz
    Zarejestrowany
    lip 2018
    Skd
    Krakw
    Postw
    11
    Podzikowano Thanks Given 
    0
    Podzikowano Thanks Received 
    0
    Podzikowano
    _______
    Sia Reputacji
    0

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Przeklajanie przez notatnik nie pomaga, i tak wrzuca sie w jednej linii, dzieje sie tak przy otwieraniu tematu "normalnie" bo formularz wywala blad.

  15. #15
    Kris75
    Go

    Domylnie Odp: Nie dziaa formularz na "Ocena auta z ogoszenia"

    Smyku - musisz w panelu swoim zmieni wywietlanie z WYSIWIG na normalne.
    Dojdziesz

Tagi dla tego tematu

Zakadka

Zakadka

Uprawnienia

  • Nie moesz zakada nowych tematw
  • Nie moesz pisa wiadomoci
  • Nie moesz dodawa zacznikw
  • Nie moesz edytowa swoich postw
  •