Serwer - Strona 2

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 30

Temat: Serwer

  1. #16
    Moderator S Array Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    Mon Oct 2010
    Skąd
    3M
    Postów
    15,296
    -->
    Zarejestrowany
    Mon Oct 2010
    Skąd
    3M
    Postów
    15,296
    Podziękowania
    3,217
    Podziękowano 2,842 razy w 2,171 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Dzieki panowie
    Pomoc przy oględzinach auta info PW lub tytan 55 @ wp pl

  2. #17
    Administrator Array Avatar admin
    Zarejestrowany
    Sun Jul 2010
    Skąd
    US
    Postów
    75
    -->
    Zarejestrowany
    Sun Jul 2010
    Skąd
    US
    Postów
    75
    Podziękowania
    27
    Podziękowano 16 razy w 6 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Prace ruszyły dalej.

    - instalujemy skrypt
    - importujemy dane z obecnego forum do forum testowego
    - konfigurujemy serwisy

    Pozdrawiam
    Admin

  3. #18
    Moderator S Array
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    -->
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    Podziękowania
    136
    Podziękowano 2,780 razy w 1,863 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    I jak przebiegają dalsze prace?

  4. #19
    Moderator S Array Avatar Kris75
    Zarejestrowany
    Sat Jul 2010
    Skąd
    Śląskie
    Postów
    10,052
    -->
    Zarejestrowany
    Sat Jul 2010
    Skąd
    Śląskie
    Postów
    10,052
    Podziękowania
    2,027
    Podziękowano 3,828 razy w 2,283 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Kiedy będzie można się normalnie logować?
    Bardzo Miłe Wrażenia


    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.


    kontakt:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    gg: 8675378

  5. #20
    Starszy użytkownik Array Avatar powypadkowevin
    Zarejestrowany
    Mon Mar 2015
    Skąd
    www
    Postów
    3,814
    -->
    Zarejestrowany
    Mon Mar 2015
    Skąd
    www
    Postów
    3,814
    Podziękowania
    310
    Podziękowano 897 razy w 647 wiadomości
    Siła Reputacji
    8

    Domyślnie

    Ponawiam pytanie Kris75

  6. #21
    Moderator S Array Avatar Kris75
    Zarejestrowany
    Sat Jul 2010
    Skąd
    Śląskie
    Postów
    10,052
    -->
    Zarejestrowany
    Sat Jul 2010
    Skąd
    Śląskie
    Postów
    10,052
    Podziękowania
    2,027
    Podziękowano 3,828 razy w 2,283 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    ADMIN - już MIESIĄCE PŁYNĄ!!!!
    ZLITUJ SIĘ!!!!
    NAPRAW LOGOWANIE!!!!!!
    Bardzo Miłe Wrażenia


    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.


    kontakt:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    gg: 8675378

  7. #22
    Moderator S Array
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    -->
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    Podziękowania
    136
    Podziękowano 2,780 razy w 1,863 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Ja otrzymałem info że logowanie zostało naprawione, ale dziś sprawdziłem i niestety nie zostało to naprawione, dalej trzeba blokować cookies dla strony.

  8. #23
    Starszy użytkownik Array Avatar tradelux
    Zarejestrowany
    Fri Oct 2010
    Skąd
    Katowice, Kraków
    Postów
    5,478
    -->
    Zarejestrowany
    Fri Oct 2010
    Skąd
    Katowice, Kraków
    Postów
    5,478
    Podziękowania
    90
    Podziękowano 748 razy w 599 wiadomości
    Siła Reputacji
    13

    Domyślnie

    trzeba wykasować stary cookies z forum (w ustawieniach przegladarki) i zalogowac sie na nowo i dziala - nie trzeba nic blokowac
    ---

    Facebook:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    Otomoto:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    Login na allegro: trade-lux

  9. #24
    Starszy użytkownik Array
    Zarejestrowany
    Wed Jul 2017
    Skąd
    Wielkopolska/Lubuskie
    Postów
    543
    -->
    Zarejestrowany
    Wed Jul 2017
    Skąd
    Wielkopolska/Lubuskie
    Postów
    543
    Podziękowania
    4
    Podziękowano 76 razy w 68 wiadomości
    Siła Reputacji
    1

    Domyślnie

    Wykasowałem stare pliki i nadal problem z logowaniem. Jak zablokuje to dopiero wtedy puszcza.

  10. #25
    Moderator S Array
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    -->
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    Podziękowania
    136
    Podziękowano 2,780 razy w 1,863 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Cytat Napisał tradelux Zobacz post
    trzeba wykasować stary cookies z forum (w ustawieniach przegladarki) i zalogowac sie na nowo i dziala - nie trzeba nic blokowac
    Można się w ten sposób zalogować ale np. przy próbie wejścia na PW od razu jest się wylogowanym i trzeba znowu zablokować cookies, wyczyścić historię przegladania i wtedy dopiero nie ma problemów z logowaniem itp.

  11. #26
    Starszy użytkownik Array Avatar tradelux
    Zarejestrowany
    Fri Oct 2010
    Skąd
    Katowice, Kraków
    Postów
    5,478
    -->
    Zarejestrowany
    Fri Oct 2010
    Skąd
    Katowice, Kraków
    Postów
    5,478
    Podziękowania
    90
    Podziękowano 748 razy w 599 wiadomości
    Siła Reputacji
    13

    Domyślnie

    Dziwne, bo u mnie po skasowaniu wszystkich cookies bez-wypadkowe działa bezproblemowo - mogę wchodzić w wiadomości, posty itd. Testowane na FF 58.0.1 x64
    ---

    Facebook:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    Otomoto:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    Login na allegro: trade-lux

  12. #27
    Moderator S Array
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    -->
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    Podziękowania
    136
    Podziękowano 2,780 razy w 1,863 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Nie ma w tym nic dziwnego bo ja testowałem na FF 56.0.2 x64

  13. #28
    Moderator S Array
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    -->
    Zarejestrowany
    Tue Sep 2014
    Postów
    8,068
    Podziękowania
    136
    Podziękowano 2,780 razy w 1,863 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Cytat Napisał admin Zobacz post
    Prace ruszyły dalej.

    - instalujemy skrypt
    - importujemy dane z obecnego forum do forum testowego
    - konfigurujemy serwisy

    Pozdrawiam
    Admin
    Administratorze już wstyd na całą Europę - info od osoby z Czech:

    Dzień dobry, poproś o pomoc, interesuje mnie samochód, ale obawiam się, że to była burza.
    Znaleźliśmy to na twoich stronach, ale nie możemy się zarejestrować. więc nie wiemy co to oznacza. ??? Czy to była bomba samochodowa?
    Z Czech republic

  14. #29
    Bywalec Array
    Zarejestrowany
    Wed Mar 2018
    Skąd
    Zielona Gora
    Postów
    16
    -->
    Zarejestrowany
    Wed Mar 2018
    Skąd
    Zielona Gora
    Postów
    16
    Podziękowania
    0
    Podziękowano 0 razy w 0 wiadomości
    Siła Reputacji
    0

    Domyślnie

    Przeszliscie w pelni na nowy? Czasem czas ladowania strony pozostawia wiele do zyczenia... co wiecej, potrafia leciec 500, np. podczas proby wyslania wiadomosci...

  15. #30
    Administrator Array Avatar admin
    Zarejestrowany
    Sun Jul 2010
    Skąd
    US
    Postów
    75
    -->
    Zarejestrowany
    Sun Jul 2010
    Skąd
    US
    Postów
    75
    Podziękowania
    27
    Podziękowano 16 razy w 6 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Myślę, że już za niedługi czas.
    Mamy świadomość, że się to znacznie przeciągnęła ale to ze względów czasowych i personalnych.

    Na starym jeszcze ustalamy pewne parametry konfiguracyjne, bezpieczeństwa, które zaimplementujemy na nowym.

    Podczas przepięcia będzie konieczna przerwa w funkcjonowaniu forum.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Zakładka

Zakładka

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •