Info o samochodzie są ale bez przebiegu![]()
Info o samochodzie są ale bez przebiegu![]()
może ford g...wort ale jedzie sie jak lord
Sprawdziłem jedno swoje autko i wszystko się zgadza, sprawdzę resztę i dam znać jakby coś było nie halo.
Prawdziwe plusy takiej strony dostrzeżemy za kilka lat, zmniejszą się przekręty co do przebiegów, Janusze przestaną wierzyć w 20-letnie diesle z przebiegami po 150tyś km...
Coś się rusza w tym kierunku. To co się działo jeszcze niedawno na rynku motoryzacyjnym woła o pomstę do nieba.
moje autko jest opisane w 100% ok
HistoriaPojazdu.gov.pl jest bardzo dobra jesli djagności będą wpisywać fakty!
W historii nie znalazłem wpisu o badaniach pokolizyjnych, a to istotna informacja.
Jeszcze jakiś czas temu w moim przypadku błędnie pokazywało dwóch właścicieli od kiedy zmieniłem dowód rejestracyjny z uwagi na brak miejsca na pieczątki od diagnostyTeraz (dla daty wyrobienia nowego dowodu rejestracyjnego z w/w powodu) pokazuje zmianę miejsca zarejestrowania, co może wprowadzać w błąd.
Chętnie bym to zgłosił, ale nie wiem jak i komu...
Probowałem dzis sprawdzić historie ojca seata, ale po wpisaniu danych dostaje komuniakt zwrotny o braku pojazdu w bazie. auto z niemiec, wpisałem juz date 1 rejestracji z niemiec, ale takze zwraca brak pojazdu. Spotkał się ktoś z czyms takim ?
tak, podaj dane w odpowiednim dziale to zobaczymy co moze byc nie tak
a jasniej?
Zakładka