SkanerAut.pl - analiza ogłoszeń motoryzacyjnych

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 46

Temat: SkanerAut.pl - analiza ogłoszeń motoryzacyjnych

  1. #31
    Moderator S takietam jest na dobrej drodze Avatar takietam
    Zarejestrowany
    Tue Oct 2010
    Skąd
    Olsztyn
    Postów
    3,936
    Podziękowania
    1,658
    Podziękowano 949 razy w 616 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Odpowiedź nieśmiertelna: U mnie działa

    A tak na poważnie, to obecnie prowadzone są prace nad tym serwisem więc nie wszystko może działać. Jak będę miał jakieś szczegóły od administratora to się podzielę.

    Ze złotych porad to spróbowałbym wyczyścić pamięć przeglądarki, być może tu tkwi problem u Ciebie.
    Ostatnio edytowane przez takietam ; 29-01-14 o 10:35
    Jeżeli pamiętamy, że wszyscy jesteśmy pomyleni, to tajemnice znikają, a życie staje się zrozumiałe.

    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

  2. #32
    Moderator S Kris75 jest na dobrej drodze Avatar Kris75
    Zarejestrowany
    Sat Jul 2010
    Skąd
    Śląskie
    Postów
    9,252
    Podziękowania
    1,942
    Podziękowano 3,539 razy w 2,078 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Jak na razie działa - na firefoxie.
    Bardzo Miłe Wrażenia


    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.


    kontakt:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    gg: 8675378

  3. #33
    Starszy użytkownik mkmal jest na dobrej drodze Avatar mkmal
    Zarejestrowany
    Wed Mar 2011
    Skąd
    Jelenia Góra
    Postów
    487
    Podziękowania
    101
    Podziękowano 65 razy w 44 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    Kurcze, nie działa i już. Może to kwestia tego, że w pracy sprawdzam? Poczyszczone wszystko, łącznie z ciasteczkami i nadal nic. Trudno...

    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

  4. #34
    Moderator S Tytan stawia pierwsze kroki Tytan stawia pierwsze kroki Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    Mon Oct 2010
    Skąd
    3M
    Postów
    13,511
    Podziękowania
    2,632
    Podziękowano 2,432 razy w 1,855 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Dziala i na FF i na IE 10

    http://bez-wypadkowe.net:85/index.html LINK ponawiam
    Historia serwisowa OPEL info w temacie na forum

  5. #35
    Starszy użytkownik krzysiek jest na dobrej drodze
    Zarejestrowany
    Thu Oct 2010
    Postów
    234
    Podziękowania
    9
    Podziękowano 11 razy w 10 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    U mnie również działa bezproblemowo.

  6. #36
    Starszy użytkownik mkmal jest na dobrej drodze Avatar mkmal
    Zarejestrowany
    Wed Mar 2011
    Skąd
    Jelenia Góra
    Postów
    487
    Podziękowania
    101
    Podziękowano 65 razy w 44 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    Kurcze, w domu faktycznie działa. Jutro lecę do kolesi z IT zapytać o co tu chodzi

    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

  7. #37
    Starszy użytkownik krzychoo jest na dobrej drodze
    Zarejestrowany
    Tue Oct 2010
    Skąd
    Kraków
    Postów
    209
    Podziękowania
    43
    Podziękowano 27 razy w 23 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    zapewne chodzi o to, że masz zablokowane wyjście na port 85 w firewallu chroniącym Twoją firmową sieć. i raczej Ci tego nie odblokują (no chyba, że to nieduża firma a kolesie z IT są wyjątkowo mili ).

  8. #38
    Starszy użytkownik sardzent jest na dobrej drodze Avatar sardzent
    Zarejestrowany
    Thu Sep 2010
    Postów
    930
    Podziękowania
    37
    Podziękowano 97 razy w 67 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    tak informacyjnie

    http://sk.hosting.eqax.pl tutaj jest dokladnie ta sama kopia i sa ambitne plany aby z tym cos zrobic ;-) co ... jeszcze nie wiadomo
    bo od biedy kawalek serwera bedzie ale devilopera od springa trzeba ;-)

    tak czy siak projekt nie umarl i nie zginal

  9. Następujący użytkownik dziękuje sardzent za tą użyteczną informację:

    pawel_tzk (16-02-14)

  10. #39
    Starszy użytkownik sardzent jest na dobrej drodze Avatar sardzent
    Zarejestrowany
    Thu Sep 2010
    Postów
    930
    Podziękowania
    37
    Podziękowano 97 razy w 67 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    podejscie numer 2

    http://skaneraut.bez-wypadkowe.net/ wydaje sie ze adres docelowy i pierwsze kosmetyczne przerobki ... co do algorytmu analizy to szukamy hobbysty JAVA programera ;] do zmian pozostaly formularz kontaktowy i linki do fejbuczka ;]

  11. #40
    Moderator S Tytan stawia pierwsze kroki Tytan stawia pierwsze kroki Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    Mon Oct 2010
    Skąd
    3M
    Postów
    13,511
    Podziękowania
    2,632
    Podziękowano 2,432 razy w 1,855 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    ty cos z tym działasz?
    Historia serwisowa OPEL info w temacie na forum

  12. #41
    Starszy użytkownik sardzent jest na dobrej drodze Avatar sardzent
    Zarejestrowany
    Thu Sep 2010
    Postów
    930
    Podziękowania
    37
    Podziękowano 97 razy w 67 wiadomości
    Siła Reputacji
    7

    Domyślnie

    dostalem WARa i za zadanie uruchmic to pod wskazana domena ... next step to poprawki i rozwoj a tutaj juz bedzie ciezko ;-) ale cos dzialam a co masz na mysli ... moze pisales jakies apki java w springu ? ;-) moze masz kilka wolnych nocy ;D ?

  13. #42
    Moderator S Tytan stawia pierwsze kroki Tytan stawia pierwsze kroki Avatar Tytan
    Zarejestrowany
    Mon Oct 2010
    Skąd
    3M
    Postów
    13,511
    Podziękowania
    2,632
    Podziękowano 2,432 razy w 1,855 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Niestety ja z dziedziny programowania jest **** wołowa nigdy tego nie potrafiłem pojąc
    Historia serwisowa OPEL info w temacie na forum

  14. #43
    Użytkownik Salvatore jest na dobrej drodze Avatar Salvatore
    Zarejestrowany
    Sat Nov 2013
    Postów
    58
    Podziękowania
    5
    Podziękowano 4 razy w 4 wiadomości
    Siła Reputacji
    4

    Domyślnie

    Coś chyba nie działa poprawnie ostatnio Kiedyś praktycznie wszystkie auta można było sprawdzić, teraz ciągle wyskakuje "Przepraszamy, wystąpił niespodziewany błąd."

  15. #44
    Moderator S Kris75 jest na dobrej drodze Avatar Kris75
    Zarejestrowany
    Sat Jul 2010
    Skąd
    Śląskie
    Postów
    9,252
    Podziękowania
    1,942
    Podziękowano 3,539 razy w 2,078 wiadomości
    Siła Reputacji
    10

    Domyślnie

    Potwierdzam.
    Coś skaner nie bangla dobrze
    Bardzo Miłe Wrażenia


    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.


    kontakt:
    Aby zobaczyć obrazy w stopce musisz mieć 1 lub więcej postów. Obecnie napisałeś 0 postów.

    gg: 8675378

  16. #45
    Użytkownik wysmok jest na dobrej drodze Avatar wysmok
    Zarejestrowany
    Fri May 2014
    Skąd
    Gdańsk
    Postów
    46
    Podziękowania
    9
    Podziękowano 0 razy w 0 wiadomości
    Siła Reputacji
    0

    Domyślnie

    Zauważyłem, że działa na ogłoszenia z Allegro, a "wystąpił niespodziewany błąd" pojawia się dla ogłoszeń otomoto.pl.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Zakładka

Zakładka

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów




bez-wypadkowe.net-Google pagerank and Worth